Nyheter

Jeg arbeider i et figurativt, poetisk formspråk der jeg er opptatt av komposisjon, stemning og atmosfære.
Jeg er interessert i flatens muligheter for å skape illusjon av dybde og rom, og som et virkemiddel for å kunne si noe om de psykologiske mellomrommene i tilværelsen; det synlige og det usynlige, det virkelige og det uvirkelige. 

Les mer

Alle som har handlet på nettgalleriet i august og dere som handler på nettgalleriet i september er med i trekningen av to tekopper i keramikk av Toril Lønaas (Verdi 1060kr)! Vinneren blir kontaktet i begynnelsen av oktober. (Gratis frakt over 2000kr - ellers 150kr. Du kan også velge å hente i galleriet istedenfor)

Les mer

Gjennom hele året har vi hyggelige besøk av mange bedriftskunstforeninger. Vi serverer noe å bite i og forfriskninger. Vi kan også arrangere TEAMS møter der vi viser frem billedkunst / kunsthåndverk dersom.  Vi sender over hele landet.

Les mer

Atelieret mitt ligger i 4. etg. i Staalehuset på Bakarøy ( Hasseløy ) i sentrum av Haugesund. Staalehuset er et Kunstnerkollektiv drevet av Haugaland Kunstverk - HKV. Her er billedkunstnere fotografer, musikere, dansere, m.m.Atelieret har en fantastisk utsikt mot Tonjer fyr. Jeg stortrives der, stilt og rolig, et godt miljø med gode kollegaer. Jeg har siden Kunstskolen i Rogaland, fra 1999, arbeidet som billedkunstner. Arbeider med lik vekt innen tegning, maleri og grafikk for det meste. Har også arbeidet med skulptur og installasjon. Det ene fører til det andre.  Jeg har et figurativt formspråk, men arbeider også med abstrakte temaer....

Les mer

Nå kan du endelig betale med Vipps på nettgalleriet vårt igjen.

Les mer