Nyheter

Da vi hadde et par dager lukket i galleriet i august, passet det perfekt å ta en liten Neo-"familietur» til Rui i Dalen i Telemark, for å besøke Åsmund Haukelidsæter. Billedkunstner Åsmund Haukelidsæter bor i Stavanger, men tilbringer deler av sommeren på Husmannsplassen på Rui i Dalen og har åpent galleri/atelier

Les mer

Henrik Gjerstad (f. 1996) er født og oppvokst på Nøtterøy. Henrik er vokst opp i faren og bestefarens kunstatelier i Oslo og på Nøtterøy. Han inspireres av gatekunst og byer han besøker. Stilen er ekspresjonistisk og inkorporerer av og til tekst som en viktig del av det visuelle uttrykket. Ved å kombinere ulike medier

Les mer

Jeg tematiserer avstanden til – og lengselen etter – naturen og det norske landskapet. Avstand fordi jeg ikke egentlig er et friluftsmenneske, men elsker å være i naturen.

Les mer

Jeg har lenge interessert meg for medier som har å gjøre med tid. Lyset er en vesentlig del av vår måte å måle og leve i tid. Over tid skjer det vekst og nedbrytning både av natur og minner, en slags sirkler av lys, bevegelse og handling.

Les mer

Jeg tiltrekkes av den tilsynelatende tidløsheten jeg finner i naturen, den lange tiden som er motstykket til det korte øyeblikket vi får her. Jeg ønsker å visualisere naturens uendelighet og skjønnhet.

Les mer