Beda Maria Johanson - glassblåser

Beda Maria Johanson - glassblåser

Neo Galleri er heldig å fått med Beda Maria Johanson som driver BEDAGLASS med på laget. BEDAGLASS holder til ytterst på kaien på Verftet i Bergen. Glasshytten ligger naturskjønt en meter fra havet.

"Jeg har blåst glass i over tjue år. Jeg lager glass i sarte farger og er opptatt av at tingene skal ha en funksjon og kunne brukes i det daglige liv. De siste årene har jeg også jobbet endel med flatt glass. I Glasshytten kan du følge produksjonen på nært hold og se hvordan glass blir til."

1 kommentar

  • Grethe Nergaard

    Hei. Jeg synes du har så mye flotte glassting. Mente det var deg jeg så hadde vært i Kirkeristen, Oslo, på salgsutstilling som var der i august. Stemmer det at du benyttet flasker, gamle sådanne, og jobbet videre med i blåsing. Jeg har en kasse med slike flasker og synes det er sørgelig å kaste dem. De har alle varianter av brunt .. og tror det er grønt også. Kanskje en del blå. Men det er langt fra Trysil til Bergen. Er du interessert og skal stå på ski i Trysilfjellet i vinter ,kan vi ordne et treff og du kan få med deg om ønskelig. Lykke til med dine flotte arbeider.
    Hilsen Grethe Nergaard, Osensjøen øst 1674, 2428 Søre Osen.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres