Har bedriften din kunstforening?

Har bedriften din kunstforening?

Gjennom hele året har Neo Galleri hyggelige besøk av mange bedriftskunstforeninger.  Vi serverer noe å bite i og forfriskninger. 

Ikke i Stavanger/ Sandnes og omegn? Vi kan arrangere et TEAMS møte der vi viser frem billedkunst / kunsthåndverk.  Vi sender over hele landet.

"Vi hadde TEAMS-presentasjon fra Berit for vår Bedriftskunstforening. Vi satt samlet i Arendal, Kristiansand, Skien og Risør. Veldig vellykket og hyggelig opplevelse. Vi fikk se både den flotte beliggenheten til galleriet, og bildekunst og brukskunst som var fristende."

Galleriet bugner av nyheter innen billedkunst og kunsthåndverk som vi gleder oss å vise dere. Ta kontakt på email eller ring så finner vi en dato som passer.

Email: Berit.eskevik@gmail.com
Telefon: (+47) 997 37 211

Gleder oss til å treffe dere!

 

 


2 kommentarer

  • Marin Castberg

    Vi hadde Teams-presentasjon fra Berit for vår Bedriftskunstforening. Vi satt samlet i Arendal, Kristiansand, Skien og Risør.
    Veldig vellykket og hyggelig opplevelse. Vi fikk se både den flotte beliggenheten til galleriet, og bildekunst og brukskunst som var fristende.

  • Gro Anita Nærland

    Hei. Eg er kunstkoordinator i Hå bedriftskunstforening og ønsker å ta kontakt i forhold til kunstkjøp nå før påske. Vh Gro Anita

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres